Најдобрите 5- посебно првиот: Нека летото започне со овие машки парфеми

Секоја сезона ви дава можност суптилно да го промените вашиот стил и став, а таа приказна обично започнува со парфем

Мирисот што останува како трага зад вас, длабоко врежан во меморијата на сите луѓе што ги сретнавте во текот на еден ден, кажува многу за вашата личност, начинот на размислување и изборите што ги правите. Без разлика дали ќе изберете парфем од дрво, мошус или цитрус, тој ќе им овозможи на сите околу вас да знаат дали сте љубители на традиционални, свежи или модерни работи, во што уживате кога ќе исчезне светот околу вас и што навистина сакате да искусите.

Зачинети и дрвенести парфеми обично се поврзуваат со зимската сезона, ве обвиткуваат како топол превез што ве загрева, додека летото генерално се карактеризира со мешавина од цитрус, цветни ноти, солена вода и свежина. 

За да ви помогнеме да го оставите најдобриот можен впечаток ова лето, ви ги претставуваме најдобрите нови парфеми за мажи: 

ACQUA DI PARMA LIMITED EDITION BLU MEDITERRANEO BERGAMOTTO DI CALABRIA LA SPUGNATURA EAU DE TOILETTE

LOEWE PAULA'S IBIZA EAU DE TOILETTE

LOUIS VUITTON ON THE BEACH EAU DE PARFUM

9-69 LA HABANA EAU DE PARFUM

 ORMAIE L’IVREE BLEUE EAU DE PARFUM