, ,

(ВИДЕО) 80 годишен старец им објасни на младите бодибилдери како се дигаат тегови

На познатата плажа за билдери, овој дедо им покажа на сите како се дигаат тегови и ги воодушеви сите присутни..

Кенет Леверик е „Cros Fit“ натпреварувач и бивши јуниорски Олимсписки дигач на тегови. Тој одлучи да се пошегува малку со младите бодибилдери, па замина на место каде „врие“ од такви луѓе. Станува збор за познатата плажа на мускулуте во Санта Моника.

Кенет со помош на професионални шминкери и костимографи се трансформираше во дедо од 80 години и со својата генијална маска се упати кон плажата. Кога се шеташе помеѓу справите и теговите, луѓето не можеа да поверуваат што бара човек како него на такво место. Меѓутоа, се се промени откако Кенет во телото на 80 годишниот старец почна да дига тегови.

Погледнете го видеото кое ќе ве воодушеви, а истовремено и ќе ве насмее.