Најдобрите машки оригинални парфеми кои чинат помалку од 20 евра

Парфемите се сигурно најдобриот пријател на мажот, но честопати знаат да бидат поскапи отколку што можеме да си дозволиме. Поради ова, мажите често се свртуваат кон купување копии и фалсификати кои се евтини, но го немаат оригиналниот мирис. Ве советуваме да заборавите на фалсификатите и секогаш да се држите до оригиналот, бидејќи има парфеми кои се достапни и ќе ви помогнат да бидете главниот во вашата околина.

Ви ги претставуваме топ 5-те парфеми кои ќе ви овозможат да мирисате на вистински заводник, а најдобро е што можете да ги купите за помалку од 20 евра.

Еве за кои парфеми станува збор:

1. Versace Blue Jeans

14 евра за шише од 75 мл

2. Zara Midsummer Orange Zest

13 евра за шише од 100 мл

3. Tabac Original

10 евра за шише од 100 мл

4. Burberry Brit Rhythm Men Intense

19 евра за шише од 50 мл

5. Beyond By David Beckham

15 евра за шише од 60 мл