Најдобрите песни за тренинг кои ќе ви ја зголемат мотивацијата за вежбање

Која музика ја слушате додека тренирате?

Веројатно постојат многу мажи кои тренираат без музика, но сигурно постои дел од вас што сигурно има некоја посебна плеј листа која ви помага при трнингот и која ви ја зголемува мотивацијата, па ве тера да вежбате посилно и повеќе од вообичаеното. Сега сите теретани пуштаат музика при тренинзите, а дури се креирани и тренинзи кои се прават исклучително со посебен вид музика, бидејќи музиката докажано влијае врз човечката мотивација и труд.

Затоа одлучивме да ви претставиме 10 песни кои по наше мисење се одлични за тренинг и кои ќе ве мотивираат и натерат од вашето тело да го извлечете последниот атом на сила и енергија

Еве за кои песни станува збор:

1.  TheUnder - Fire

2.  Eminem - Lose Yourself (San Holo Remix)

3.  Azide - Switch It Up

4.  Gioni - Trigger

5.  Tiesto & KSHMR feat. VASSY - Secrets (Instant Party! Trap Remix)

6.  Lady Bee - Drop It Down Like (ft. Rachel Kramer)

7.  Lil Wayne - A Milli (K Theory Remix)

8.  Jakoban X ASAN - Legend (ft. Wynn)

9.  Jetta - I'd Love To Change The World (Matstubs Remix)