Најк исчекор во светот на луксузот

Во светот на патиките, од сите страни се случуваатсоработки на познати марки…

Овој пат, зборуваме за соработка помеѓу Најк и Супер, која ќе го претстави Air Max 95 во сосема ново издание. Со врвна конструкција на кожа, иконските патики ќе бидат достапни во три бои, вклучувајќи сина, црна и црвена боја, а на своите клиенти ќе им понуди луксузна естетика која дефинитивно недостасува во спортски модели.

Патиките произведени во Италија ќе имаат ласерско перфорирано врвно лого на страните, како и контрастен воздушен ѓон, логоа на кожаната пета и елементи на јазикот, ексклузивно брендирање со злато и многу повеќе. 

Поставата на патиките ќе биде изработена од превртена кожа, а уникатна метална ознака, врежана со „Made in Italy“ и „L.E. Лукс “, ќе го најдете своето место од обете страни.


Цената на врвните патики ќе биде околу 500 американски долари.