Најлудиот билдер во светот: Наместо тегови дига . . .!

Чешкиот бодибилдер Јан Михалов можеби не е најдобриот на светот, но тој сигурно ја држи титулата за најиновативно тренирање.

Имено, тој наместо тренинг со тегови, прави тренинг со девојки. Јан објави клип, во кој подига девојки со тежина околу 50 килограми во секоја рака и ги крева додека лежи на клупа.

Тој веќе 11 години крева тегови и ја има светската титула во својата категорија. Неодамна на својот профил на Инстаграм објави интересен клип: