Најновата секс поза „Полжав“: Ќе ве воодушеви

Повторно ќе има оган меѓу вашите чаршави

Пролетта е прекрасна за истражување на нови задоволства и секс пози кои можат да ве доведат до најлудите оргазми на сите времиња. Обидете се со позата „полжав“ и нема да зажалите.

Време е да пробаме нешто сосема ново.

Сексот „полжав“ ќе го одведе вашиот љубовен живот на многу повисоко ниво. И двајцата ќе бидете позадоволни и ќе можете да ги решите проблемите што може да ги имате.

Многу е важно да направите промени во вашите сексуални врски, бидејќи динамиката во креветот поттикнува други аспекти на животот.

Еве како да се изврши секс позата полжав.

Жената треба да лежи на грб и да ги подигне колената до градите. Партнерот клекнува по нејзината карлица и може да започне пенетрацијата.

Би било препорачливо дамата да ги крева глуждовите на рамената на мажот за да му овозможи да ја погоди Г-точката со целата своја тежина.

Она што е интересно е дека рацете на обајцата партнери се слободни, за да можат да направат слатки мали потези што ќе ги активираат ерогените зони и ќе доведат до неверојатни оргазми, па дури и едно заедничко.

Како додадена „лудост“, оваа поза ви овозможува и да користите секс играчки кои дефинитивно ги стимулираат вашите гениталии исто како што сакате. Се разбира, вибратор е првиот избор.

Жените ширум светот веќе ја фалат оваа поза на социјалните мрежи и велат дека немале подобар секс долго време.