Намалување на сите обувки во онлајн продавницата на Fashion group


ЛЕСНИ, УДОБНИ И МОДЕРНИ ЧЕКОРИ

Сонце, топло време, олабавување на мерките за заштита од корона вирусот – шанса да поминете време надвор, се разбира заштитени, и да уживате во убавините кои ни ги нуди пролетта. За дополнително добро расположение, на онлајн платформата на Fashion Group подготвивме селекција на обувки со намалени цени до 30%.

Овде Ви ги претставуваме нашите предлози за модерни, впечатливи, уникатни и практични обувки кои ќе ве придружуваат во Вашето секојдневие.

ЗА ОНИЕ КОИ СЕ СЕКОГАШ АКТИВНИ

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/31799-m-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/35687-m-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/30783-maski-cevli

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/29582-z-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/31818-z-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/33528-zenski-cevli

ЗА ПОФОРМАЛНИ ДЕНОВИ

https://www.fashiongroup.com.mk/cevli/30720-maski-cevli

https://www.fashiongroup.com.mk/cevli/33230-cevli

https://www.fashiongroup.com.mk/cevli/33226-cevli

ЗА ОНИЕ КОИ ЕДВАЈ ГО ЧЕКААТ ЛЕТОТО