НАПРАВЕТЕ САМИ: Комплетна и функционална куќа за 1000 евра! Од темели до покрив! (ВИДЕО)

Почекајте додека не видите колку е лесно…

Сè повеќе семејства се одлучуваат за овие алтернативни куќи - колиби. Тие се многу лесни за градење и не чинат премногу!