Наследство на елеганција- Tissot Visodate

Ова е часовникот што секој млад човек сонува да го носи на неговиот зглоб: парче што се пренесува од генерација на генерација. 

Инспириран од колекцијата Tissot Visodate од 1954 година, Tissot Heritage Visodate ја преведува носталгијата во современи часовници посветени на деталите.

https://bozinovski.com.mk/brand/products/item/5363