Навистина е тешко да се мотивираш за да се победиш себе си: Јелена Карлеуша брутално искрена

По спектакуларниот концерт што го имаше на „Београд на води“ и ги испеа песните од двата нови албуми Алфа и Омега, Јелена Карлеуша не знае попрво каде да гостува. Но Тв Прва ја имаше привилегијата да ја угости во живо.

Таму кажа многу поенти, меѓу другото дека е многу тешко да се најде мотивација, а посебно мотивација да се победиш себе си, алудирајќи на големиот успех на албумите и концертот. Како и за тоа дека секогаш како урек ги зема светски продукции и пејачи. 

View this post on Instagram

A post shared by Jutro na Prvoj (@jutronaprvoj)


Посочи дека единствено нешто што се вреднува е траењето на сцената и фановите како и и тоа дека само оние кои имаат многу фанови можат да се наречат ѕвезди

View this post on Instagram

A post shared by JELENA KARLEUŠA - FAN PAGE (@mega.zvezda.jk)