Не гледа што прави, а резултатот е чудесен: Ја наполни лубеницата и направи нешто феноменално

Не ја тргнува насмевката од лице.

Тој не мирува. Познатиот турски кувар кој владее на Инстаграм осмисли нов начин на полнење кори од лубеница.

Претходно, секако го испочитува правилото со брзина на светлината да ги исецка состојките, да ја наполни лубеницата со многу работи и сето тоа со насмевка на лицето.

Резултатот е фантастичен.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Özdemir (@cznburak) on