Не го одложувајте купувањето, одложете го плаќањето со Diners Club!

OUTLET акција со Diners Club! Оваа недела не го одложувајте купувањето, одложете го плаќањето. Искористете ги големите попустиво голем број на аутлет продажни салони, купувајте од Вашите омилени брендови на рати и одложете го плаќањето на прва рата до 1-ви април!

Акцијата e со времетраење од 22-ри до 28-ми февруари. За повеќе информации за поволностите и продажните аутлет салони прочитајте на овој линк.

Доколку сеуште не сте член на Diners Club, можете да го направите тоа онлајн со пополнување на апликација и да станете член на клубот за само еден ден. 

Diners Club и Вие создадени еден за друг!