Нема жена која не сака маж да ѝ ги прави овие работи

Сосема е сигурно дека има одредени работи што секоја жена би сакала да ги направи маж за неа. Овие се најчестите:

1. Ја коментираза нејзината фризура, нејзиниот избор на облека, парфемот, маникирот ...

2.  Ѝ кажува како стихот на една песна го потсетил на неа.

3.  Ѝ испраќа порака да и посака добро утро.

4. Ја прашува каков ден имала (без разлика дали е домаќинка или деловна жена).

5. Се консултира со неа пред да донесете какви било одлуки што ја засегаат.

6. Ѝ кажува дека е убава дури и кога таа не се чувствува така.

7. Ѝ кажува дека ја сака пред да излезе од дома.

8. Ја гледа во очи за време на сексот.

9.  Ја држи за рака пред сите.

10. Застанува за неа, секој пат.

11. Се фали на сите за тоа колку е среќен што ја има.

12. Ѝ го носи појадокот во кревет.

13. Ја гушка од позади.

14. Тој и дава до знаење дека сака да го помине остатокот од животот со неа.