Неверојатна сличност: Синот на Аца Лукас е негова помлада копија

Неверојатно е колку си личат таткото и синот!

Интересно е што Лазар изгледа како помлада копија на познатиот српски пејал Аца Лукас.

Лазар Вуксановиќ е едно од четирите деца на Аца и јавноста нема прилика да го гледа често, бидејќи се држи настрана од медиумите и за неговиот живот малку се знае. А не е активен ниту на социјалните медиуми.

Погледнете колку си личат таткото и синот: