НОВ ПАРФЕМ ОД ЛУКСУЗОТ НА ROJA PARFUMS: DANGER POUR HOMME

ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ!

„Опасно е не само за оние што го носат, туку и за оние што го чувствуваат тоа. Ароматичниот лимон, лаванда и тарагон ве обземаат со својата свежина, но бидете претпазливи, бидејќи сензуалните афродизијаци демнат во сенка, предизвикувајќи да се приближите и да ги мирисате одблизу. Сладоста на ванила и јасмин против топлината на кедар и пачули, ве ставаат во искушение да се наведнете уште поблиску и да облегнете.  Запомнете, бевте предупредени" - Roja Dove

Дали сте подгoтвени да ја мирисате опасноста одблиску?


ИНФОРМАЦИИ ЗА ПАРФЕМОТ, БРЕНДОТ И КРЕАТОРОТ НА БРЕНДОТ

Парфемот Cologne е нов мирис на креаторот Roja Dove.

Оваа високо оригинална концентрација е структурирана да го освежи класичниот Eau de Cologne. Основата е долготрајна, со засилена концентрација на врвни ноти, овозможувајќи им да ја покажат својата карактеристична свежина на кожата присуството многу подолго од вообичаеното. Во својата структура на Parfum Cologne концентрацијата е слична на Eau de Parfum, со топ ноти на кои посебно е работено за да може да се истакне чуството на свежина.

„Стилот на Parfum Colognе е освежувачки мирис како класичниот Eau de Cologne, а содржи богата и долготрајна база на чист парфем. За да ги развијам Danger, Enigma, Scandal и Vetiver во четири свежи парфеми, ги рафинирав горните ноти за да му дадам на секој мирис поизразена свежина што ќе трае со часови на кожата заради длабоките и долготрајни основни ноти кои се поврзани со чист парфем“ – Roja Dove

За DANGER мирисите сакав да дадам повеќе свежина на оригиналниот парфем со тоа што  ги потенцирав свежите и ароматичните аспекти на концентрацијата на парфемите, истакнувајќи ги цитрусните и „зелените“ ноти со фино додавање на лаванда.

DANGER POUR HOMME

“ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ”

„Опасно е не само за оние што го носат, туку и за оние што го чувствуваат тоа. Ароматичниот лимон, лаванда и тарагон ве обземаат со својата свежина, но бидете претпазливи, бидејќи сензуалните афродизијаци демнат во сенка, предизвикувајќи да се приближите и да ги мирисате одблизу. Сладоста на ванила и јасмин против топлината на кедар и пачули, ве ставаат во искушение да се наведнете уште поблиску и да облегнете.  Запомнете, бевте предупредени" - Roja Dove

Ориентален мирис: богат и софистициран со слатка, пријатна и сензуална мирисна нота

Топ ноти: лимон, бергамот, лаванда, естрагон

Средни ноти: лилијани, јасмин и темјанушка

Основни ноти: ревен, галбанум, каранфилче, ким, пачули, мов, дрвенести ноти, ветивер, кедар, ванила, тнка грав, ноти од амберис, мошус.

МИРИСЕН ОПИС:  Богата, сензуална база на амбергрис, ванила, мов, кожа и тонка грав е освежена со галбанум и ревен, во комбинација со лаванда, естрагон, бергамот и лимон, со присуство на сладоста од јасмин, темјанушка  и лилијани, а веднаш потоа се чувствува присуството на кедар, пачули, дрвенести ноти,  дабов мов, ветивер, каранфилче и ким