Нова црно- бела кампања на АРМАНИ: За мажи кои бараат длабок израз на совршена елеганција

Амбасадорот на глобалната марка Џорџо Армани, Ху Ге, се најде во главната улога во нивната кампања пролет / лето 2021 година

За таа пригода им се придружи на моделите Александро Кунха и Бано Соу. Фотографот Џулио Рустичели создаде црно-бели фотографии во сепија за новата сезона, додека брендот Армани ја опишува интересната серија фотографии како „хармонично пребарување на совршен момент, рамнотежа помеѓу предметите и околината, како израз на совршена елеганција“. Тања Џонс беше стилист за снимање.