Нуркачи на дното на езерото пронајдоа сеф: Кога го отворија, имаа што да видат

Група дански нуркачи тргнаа да истражуваат езеро во потрага по богатство, а авантурата навистина се исплатеше.

Тие најдоа сеф на дното, и беа прилично изненадени кога видоа дека не е празен.

Кога го повлекоа на брегот, тие веднаш сакаа да го отворат за да видат дали има нешто интересно внатре.

Пронајдоа пластична кеса со пари, кредитни картички и некои други работи, како што е џебен часовник, прстени и нараквици.

Патем, ловот на богатство стана многу популарно кај Јутуберите, а покрај бројните нуркачи кои бараат скапоцености на езера и реки, емисиите кои се занимаваат со ловци на богатства станаа многу популарни.