Од бунтовници до софистицирани мажи: Каква кожена јакна преферирате?

Кожна јакна е инвестиција. Не се купува секој ден.

Ги носеа воини, ловци, бунтовници ... од палеолитот до денес. Тие се симбол на сила, решеност, издржливост. Станаа заштитет знак на пилотите и моторџиите. Тие доминираа на светската сцена од Марлон Брендо, преку Џејмс Дин, па сè до The Sex Pistols и Ramones. Вие мора да ги имате затоа што се практични, удобни, долготрајни и различни!

Токму овој преоден период се идеални и никогаш не излегуваат од мода, а често знаат да бидат модифицирани, прилагодливи за одредена сезона. Фантастични кожени или јакни од еко кожа можете да пронадете во продажните места на компанијата „Fashion Group Macedonia“ преку светските брендови кои ги претставуваат кај нас.

Еве дел од понудата:

REPLAY- 24.490 денари

TIMBERLAND: 29.990 денари

SPRINGFIELD: 4.999 денари

SUPER DRY: 18.990 денари