Од шеќерана, до луксузен хотел

Alila Yangshuo е хотел во Кина кој настанал со трансформирање на напуштена шеќерана. 

Тој ја задржал старата архитектура, но има дададено базен и цветна бавча. 

Овој хотел има величествен поглед кон планини. 

Огромниот хотел има доста камен и најмногу бамбус. 

Освен 117 соби за гости, хотелот има бар, библиотека, сала за повеќе намени.