Одговара на секого, а најмногу на оние кои знаат што е добро: TissotClassic Dream

Овој модерен, но класични часовник со софистициран и безвременски дизајн е погоден за формално и секојдневно носење. Classic Dream e модел што одговара на секого и е достапен во повеќе комбинации.

https://bozinovski.com.mk/brand/products/item/5426