Оперскиот пејач Тодоровски со порака до своите сограѓани од Куманово

Опесрскиот пејач Дарко Тодоровски кој долги години живее и се едуцира во Русија, упати преку социјалните мрежи порака и песна до своите сограѓани од Куманово. Ова го направи како поддршка, бидејќи во градот, од денес па се до понеделник е воведен полициски час поради коронавирусот. Апелира на храброст:

Драги кумановци, БОРЦИ! Голема поддржка од мене, нека оваj песма не присети кои смо и кол’ко смо силни!!!
Ми уметници смо туј, да на своj начин помогнемо! 
Поздрав од мене, и ја, а надам се и ви, СЕДУ ДОМА у карантин, у мој случај - музикалан!!!

Благодаран сам на Nuck Trajko Prokopiev Kumanovo што су увек биле моjа поддржка и што су ми омогуќиле на наступам, да поjу за вас у живо!