Особини на модерните мажи кои жените ама ич не ги поднесуваат

Современите времиња донесоа нови однесувања што многу брзо ги усвоија многу мажи, а со нив не сваќаат дека често жените ќе ги отфрлаат. Еве кои карактеристики на современите мажи не ги поднесуваатмодерните жени.

Превртливост

Ако не сте доследни во апсолутно сè, ќе биде тешко за некој да ве погледне како потенцијален партнер. Ветивте дека ќе одите вечерва во кино, но сфативте дека не ви е пријатно затоа што ладно беше надвор? Среде кореспонденцијата, се повлекувате бидејќи имате „имате попаметна работа“, па одговорите повторно кога ви е здодевно? Еден ден планирате да патувате низ светот и да се населите во Норвешка, а утре мислите дека никаде нема живот толку добар како овде? Сето ова ќе биде одбиено од жените.

Вие комуницирате само кога го сакате

Треба да се потрудите да се грижите за луѓето за кои се грижите. Ако контактирате со жени на секои неколку дена или само кога ви е здодевно, тие сигурно нема да ве гледаат како потенцијален партнер. Ваквото однесување треба да остане во вашите тинејџерски денови кога за вас било поважно да одите на фудбал со вашето друштво отколку да поминувате време со вашата девојка.

„Стипса„

Не, не е еднакво секој да го плаќа својот дел од сметката секој пат кога ќе се видите, освен ако штотуку сте завршиле средно училиште и пребаруватепари по џебовите што ви ги дале родителите. Се разбира, тоа не значи дека треба да плаќате сè секој пат, но веројатно нема многу жени кои ќе уживаат во вашето штедење кога ќе видат дека вадите од парични точа сума за кафето што сте го испиле.

Не сум подготвен за врска

Едноставно е, нема апсолутно никаков проблем ако навистина не сте. Меѓутоа, ако сте чудите што повеќето жени ја прекинуваат комуникацијата после еден месец дејствување од како сте се дружете, а потоа ја бомбардирате со пораки, крајно време е да ги промените тактиките.

Не мора да бидете во врска и тоа е сосема во ред, но потоа разјаснете што барате