Отворено зборуваше за тројцата екс сопрузи: Наташа Беквалац откри зошто е најдобра поранешна сопруга

Познатата српска пејачка Наташа Беквалац позади себе има три брака, со ватерполо играчот Данило Икодиновиќ, поранешниот ракометар Љубо Јовановиќ и ИТ професионалецот Лука Лазукиќ.

Во емисијата„ Сценарио“, убавата Наташа одигра интересна игра „Пијалак, брак или блок“ и со тоа докажа зошто, како што вели за себе, е најдобрата поранешна сопруга на светот.

„Немам момче веќе две и пол години. Одев од врска во врска и од брак во брак. Потребно е време за да се ресетирам и да бидам само своја. Зедов многу на себе, не сум комплетно добро, ми треба малку повеќе време“ - рече меѓу другото Наташа и призна каков човек сакала покрај себе:

„Не треба да ми поставува глупави прашања, да се занимава со моето минато и да не ме иритира.“

Кога таа зборуваше за тоа кого би блокирала и со кого би отишла на пијалак од поранешните сопрузи, Наташа искрено одговори во играта.

„Никој не би блокирала, бидејќи почнав да ги сакам луѓето и да ги прифаќам такви какви што се. Ќе излезам на пијалак со сите тројца и ќе се омажев за сите тројца. Бидејќи имав добар брак со Љубо, додека тој беше добар, ја добив Хана од бракот со Данило, а Катја ја добив од бракот со Лука. Значи, би се омажила од различни причини за сите тројца. Велам дека сум најдобрата поранешна сопруга на светот“ - рече Наташа.

Фото: Инстаграм