Ова е веќе класа: 7 луксузни машки парфеми

Со моќ да ве пренесат на странски локации и да ги заведат сетилата на сите оние со кои се соочувате, парфемите се неопходни нешта без кои никој не смее да го напушти домот. Од експлозивно овошни рафали до цветни и груби мириси, ние ги претставуваме најдобрите мириси за луксузниот човек.

Aventus for Men by Creed

Valentino V by Valentino

Amouage Bracken 

Clive Christian ‘X’ 

Maison Francis Kurkdjian Oud 

Armani Privé Rose d’Arabie 


Helmut Lang Cuiron by Helmut Lang for Men