Овој часовник ја краси со стил машката рака: Фантастичниот Tissot Chemin des Tourelles

 Tissot Chemin des Tourelles 

Откријте го Tissot Chemin des Tourelles, многу посебен часовник што опфаќа важен дел од историјата на Tissot и го носи името од улицата во Le Locle, Швајцарија, каде што е основана фабриката Tissot во 1907 година, и каде компанијата може да се најде и денес .

Tissot Chemin des Tourelles Automatic  e часовник за секоја пригода со современ дизајн, прекраснo елегантнo куќиште и  длабоко син дајл со техника на ‘’Clous de Paris,,.

Челик ,кожа, син дајл?

Tissot Chemin des Tourelles Automatic  e достапен во повеќе комбинации кои ќе ве освојат уште на прв поглед.

https://bozinovski.com.mk/brand/products/item/3275