Овој моќниќ ја љубеше Северина на јахта! Во времето на популарното видео беше женет, а потоа и уапсен, еве со што се занимавал

За поранешните постапки на Северина Вучковиќ се зборува со години...

Нема генерација која не слушнала за нејзиното домашно видео направено додека била во врска со Милан Лучиќ.

Милан Лучиќ е херцеговски претприемач за кого речиси тој ден, пред речиси дваесет години сите слушнале и добро се сеќаваат на него. Неговата јахта и самиот збор „јахта“ станаа култ и до ден денес сите го користат тој термин.

Единаесетминутното домашно видео на Северина и Милан, кое беше снимено во тоа време, одекна, па веста за апсењето на бизнисменот во ноември 2017 година беше исто толку важно. Овој херцеговски претприемач бил уапсен во голема акција на УСКОК, а причина за тоа била измама во стечајна постапка.

Милан беше оженет во времето кога беше со Северина во 2000 година, а кога беше снимено познатото видео, тој и неговата сопруга го очекуваа своето трето дете. Иако пејачот мислеше дека ќе ја остави сопругата поради пејачката, тоа не се случи.

Фото: Инстаграм
Извор: Kurir.rs