Панорама Спа со 6 признанија од саемот за туризам во Нови Сад

На саемот за туризам кој се одржа во Нови Сад, Србија од 30.11 до 02.12, хотелот Панорама Спа успешно се претстави пред 240 учесници од 10 земји.

Хотелот Панорама Спа Крушево доби:

– Признание за хотелско сместување,

– Признание за базенски простор,

– Признание за работен простор

Хотелскиот ресторан ALTO доби:

– Признание за ресторанска услуга

Најголемиот адреналински парк во Македонија Panorama All Seasons Adventure и скијачкиот центар добија:

– Признание за адреналински парк,

– Признание за ски центар

Нашата посветеност за развој на нашите капацитети во Крушево полека но сигурно се етаблира во регионални рамки со што директно придонесуваме за развојот и просперитетот на македонскиот туризам

*Пр објава