Парфем кој освојува за летниот период: Kenzo L’Eau Kenzo Hyperwave

Сакате морски мириси?

Мирисајте на лето со L’Eau Kenzo Hyper Wave.  Овој парфем експерите го ставија во листата на „must have“ за лето 2021.

Цунами од мандарина, водни ноти над подлога од мов создаваат некомплициран, освежителен летен мирис од француската модна куќа. 

Овој парфем во парфимериите во земјава се движи од 3.500 до 6.000 денари.

Кензо уште еднаш докажа дека е модна куќа која знае што прави и што ќе биде најбарано сезонава.


Фото: boryspil.mydutyfree/freepik