Парфемот на младоста: Emporio Armani Stronger With You

Не дозволувајте околината да се сомнева во вашата оригиналност и непредвидливост за момент. Машкиот парфем Giorgio Armani Emporio Stronger With You е енергичен мирис за мажи. Човекот што го носи живее во сегашноста и е сигурен и елегантен.

Составот на мирисот

Парфемот изненадува со својата оригиналност и од самиот почеток сугерира дека станува збор за безвременски мирис. Горните ноти јасно одекнуваат со мешавина од кардамон, розова пиперка и лисја од виолетова боја. Во миризливото срце на мирисот е мудрецот, кој симболизира бесконечна младост. Сензуалната ванила во основата се комбинира со слатки ноти на костен и подлежи на неодоливата привлечност на мошусот.

Мирисот толкува елементи на сигурна елеганција, но и безгрижност на младоста.