Парфемот Nikos Sculpture: Легенда меѓу машките парфеми, жените велат „чудо“

Парфем кој обезбеди место меѓу легендарните машки мириси. Неодоливо лесен и освежителен, а сепак доволно силен за да го скокотка секој што поминува покрај вас.

Мирисна група: ориентална чаша за вино

Топ ноти: црвен портокал, мандарина, бергамот, лимон

Средни ноти: јасмин, крин на долината, роза, здравец

Основни состојки: грав тонка, килибар, бензоин, кедар

Овој парфем се смета за еден од најдобрите машки парфеми. Жените велат дека маж намирисан со вакво „чудо“ веднаш ги предизвикува и дека ги привлекува...