Парфемот PACO RABANNE INVICTUS ONYX: Тотално машки

Зад легендата, одоносно тајната на Оникс стои црн камен, оригинален камен исечен од времето и извор на апсолутна моќ. INVICTUS ONYX е опоен машки мирис во шише како од друга димензија. Овој парфем ќе го доведе својот херој до победа.

Миризлив шок во кој се среќаваат две сили:

- Остра свежина: алги, кора од грејпфрут, ловоров лист.

- Дрво гвајак, килибар, смола Лабдан.