Пенисот ми е преголем за презерватив: На 18 години има 4 деца

Многу австријци го прашаа Марчел зошто не користи презерватив? Тој во една емисија рече дека неговиот пенис не спаѓа во кондоми со нормална големина ...

Австриецот Марчел стана познат во јавноста кога го доби своето четврто дете како 18-годишник. Инаку, Марчел (20) има четири деца од кои три девојчиња. Многумина се прашуваа зошто тој не користел презервативи и на толку рана возраст има деца?

Тој одговори на тоа прашање во една емисија. Рече дека неговиот пенис не се вклопува во кондоми со нормална големина и дека има многу голем пенис за кој не постои презерватив со таа големина. По таа изјава, тој намигна.

Марчел сега е повторно ѕвезда на „Teenager werden Mütter“, австриска телевизија АТВ. Тој се пофали дека имал секс за прв пат на само седум години. И со оваа изјава стана сензација во неговата држава.

Неговата поранешна девојка Керстин, која роди две деца од врската со него, се пофали дека за прв пат имала секс на деветгодишна возраст. И таа стана многу популарна со оваа изјава.

Но, факт е дека тој мораше да има секс за прв пат во животот доста рано, бидејќи на 14-годишна возраст стана татко, пренесува OE24.

Како и да е, постојат презервативи во различни големини. Марчел веројатно не сакал да користи. Исходот е евидентен! 

Инаку, Австрија има воведено сексулно воспитување во образовниот процес.