Три хороскопски знаци до 31 септември ќе доживеат премрежие

Бик

Бикот по 30 септември го очекува вистински пекол. Буквално што и да започне нема да му се оставари. Нема да има среќа во работата, љубовта, а ни во домот. Пријател од хороскопскиот знак Овен ќе му помогне да го преброди овој период.

Девица

Девицата по 30 септември ќе се соочи со разделба која ќе ја остави во лошо расположение. Оние кои се во брак може да дојдат до развод, а они кои се во љубовна врска ќе дознаат дека некој ги изневерува, што ќе биде причина за разделба.

Шкорпија

По 30 септември никако нема да можете да се изборите со финансиите. Едноставно парите нема да ве сакаат. Колку повеќе се трудите да дојдете до нив, толку тие ќе се оддалечуваат од вас. Тоа ќе ви донесе и проблеми во семејството.