Плажа, сонце, море: Лила повика на коктел во изолација

Се’ се смени, па и пролетта. Наместо сонце, снег... Плус пандемија на коронавирус! Сите претежно сме во изолација, па и водителката Лила Стојановска. Ама знае дома да направи да и’ биде интересно. Добра импровизација, и веќе се гледа морето, има и коктел, сонцето силно грее... уживање во погледот. А, надвор снег... 

Досетлива и итра, приреди мала забава со видеото на Инстаграм.

Погледнете всушност за што се работи: