ПО ПРЕКРАСНА НОЌ НА ШОПИНГ СО ШЛАГЕРИ, ФИНАЛНИТЕ ПОПУСТИ ВО ИСТ ГЕЈ МОЛ ПРОДОЛЖУВААТ И ВО ПРЕТСТОЈНИОТ ПЕРИОД

Прекрасна ноќ на шопинг во трговскиот центар Ист Гејт Мол со најубавите македонски шлагери кои будат најголеми емоции, испеани од реномираните солисти Андријана Јаневска, Сашо Гигов Гиш, Мила Николовска, Ристо Самарџиев, Теа Пејиќ, Горан Папаз, Васил Ангелов и Денис Димовски. 

Ист Гејт Мол е најубавиот модерен нов центар во кој ќе ги најдете вашите омилени брендови, и кој претставува една станица за сите услуги. 

Попустите до 70% во Ист Гејт Мoл траат и во тек на целиот викенд, како и се додека траат залихите! 

Бидете во „Ист Гејт Мол“!