По веста дека е ХОСПИТАЛИЗИРАН, се огласи Аца Лукас: Поминаа 7 дена...

Фото: Printscreen/PINK TV

Како бомба, денес во медиумите одекна веста дека фолкерот Аца Лукас е итно примен во болница пред два дена поради болки во стомакот. Сега се огласи и Лукас, велејќи дека не чувствува болка и дека не е во болница.

Аца Лукас проговори и откри дека не е во болница, за која, како што вели, ниту поминал покрај неа.

- Хахаха, вестите се точни како да сум умрел пред два дена. Поминаа 7 дена, си принесувам комеморација - се пошегува Лукас и додаде дека последен пат во болницата бил кога ја примил ревакцинацијата пред 15 дена.