Погледнете го најубавиот хотел изграден на крошни од дрва

Затскриен од маѓепсаната крошна на дождовни шуми и поврзани заедно со мрежа на патеки за џунгла, ресортот „Кемала“ во Тајланд е светско чудо.

Скоро целиот хотел и вилите се изградени на дрва. Комплетирани се со приватен базен и се дизајнирани за гости кои сакаат да доживеат рустикален, но раскошен стил.

Ентериерот е инспириран од приказните, културите, традициите и начинот на живот на четири групи фиктивни антички доселеници во Пукет. 

Нивните карактеристики се рефлектираат во сите елементи на вилите и колибите, вклучувајќи ја архитектурата, мебелот, украсните парчиња, па дури и текстилот.

38 Вили за базени на Кемала се достапни само са оние со длабок џеб, но ако се резрвира многу порано, имате можност да бидете дел од овој вистински рај на дрва.