Погледнете го: Од Гучи е, феноменален е

Новиот асортиман на модниот гигант Гучи има четири главни линии, вклучувајќи ги и часовниците GUCCI 25H, G-Timeless, Grip и накит, кои го слават наследството на познатата модна куќа. Швајцарските часовници комбинираат италијанска GUCCI ДНК со деликатна хорологија. 

GUCCI 25H доаѓа со „витко“ тело, што го прави практично невидлив на зглобот. Достапен во варијанти од нерѓосувачки челик , овој модел доаѓа и како турбилон создаден од злато.

Има механизам за прескокнување часовник, содржи диск на лицето што ротира на секои шеесет минути. Дизајнот се одликува со освежени бројчаници со кутија од 18 каратно злато, комплетирана со 44 дијаманти.