Погледнете како изгледаат Љума и Даут за доделувањето на "Оскарите"

Пред гламурозната Оскаровска церемонија, погледнете како изгледаат Самир Љума и Фејми Даут, дел од "Медена земја" кои вака ќе зачекорат на црвениот килим во креација на Кокев: