Полесно не било: Најбрз начин на врзување вратоврска (ВИДЕО)

Вратоврските се составен дел од гардероберите на мажите, особено кај оние кои сакаат да се облекуваат во костуми и вратоврски, но ги има и кај оние мажи кои носат костум само за свадби и други свечени прилики.

На интернет има најразлични видеа и фотографии кои покажуваат како да заврзете вратоврска, а пребарувајќи на Интернет наидовме на најлесниот и набрзиот начин. Погледнете го видеото на ОВДЕ и ќе се уверите во тоа:

А за оние кои сакаат да знаат повеќе начини на врзување на вратоврска погледнете го видеото подолу:Фото: unsplash

Видео: Youtube