Попустите продолжуваат цел викенд во Ист Гејт Мол, надополнет со кул викенд со мјузикл на дајте музика и многу сладолед

LATE NIGHT SHOPPING-от во Ист Гејт Мол помина со огромен интерес. Големите попусти ги преполнија продавниците со купувачи.

Преубав е моментот кога сите се расположени, кога се ужива во слободниот шопинг со намалени цени, во музиката, во тоа дека пак сме заедно.

Се купуваат најмногу модни и спортски и марки, но не изостанаа и производите за домаќинствата и покуќнината.

Во Ист Гејт Мол има понуда за сечиј џеб, и навистина попустите сега се фантастични, а бесплатниот паркинг и широките коридори и природната светлина се нешто најпогодно што го прави шопингот во Ист Гејт најдобро искуство во Македонија.

Ист Гејт Мол, најновиот и најубавиот трговски центар во Скопје, Ист Гејт Мол - продолжува со попустите во над 90 модни и спортски марки, кои започнаа со сезонско намалување и нудат екстра намалени цени, до 50 и 70%.

Ист Гејт Мол најавува cool викенд, денови со многу сладолед и освежување, а во недела настап на популарните старомаалци ,,Дајте Музика”, кои ќе одржат претстава мјузикал за прв пат во живо и на отворено, на источното плато на Ист Гејт Мол, на 26ти Јуни во недела и тоа од 18:00 часот.

* ПР - објава