Порнхуб откри што сака да гледа Балканот: Еве што пребаруваат најмногу Македонците, а Босанците се вистински хит

Најпознатиот сајт за возрасни објави во кои категории луѓето најмногу сакаат да пребаруваат, а Србите и Хрватите ги изненадија сите.

„Порнхаб“ ги откри главните трендови во 2022 година, односно категориите кои имале најмногу пребарувања. Овој сајт објави кои категории се најинтересни за сите земји во светот, вклучувајќи ги и балканските земји.

Видеата за трансродови лица пораснаа за 75 проценти во 2022 година, а тие се најпопуларни во Бразил. Најмногу порнографски содржини се гледаат преку мобилни телефони, а најмалкупреку таблети.

Како што објави Порнхаб, најпребаруваните категории во 2022 година се хинтаи, јапонки, милфици, како и лезбејки. Според статистиката на овој сајт, Хрватите најмногу ја барале категоријата лезбејки.

Категоријата „Реалност“ порасна за 169 проценти и за прв пат влезе во топ 20 категории. Во пораст се и аматерските домашни видеа кои бележат раст од 179 проценти. На глобално ниво, категоријата трансродови го зазеде седмото место, со 75 проценти.

Луѓето кои уживаат во по*но содржината обично ја посетуваат гореспоменатата страница во понеделник пред полноќ.

Европската мапа за пребарување на корисниците на „Порхуб“ е многу интересна, а особено интересни се интересите на Балканот. Хрватите уживаат во хентаи категориите, Босанците во обичните, Словенците се заинтересирани за лезбејските категории, а многумина се изненадени од изборот на Србите, кои претпочитаат групен се*с.

Црна Гора и Северна Македонија се лидери кога станува збор за пребарување на категоријата милфици.

Србите и Хрватите најмногу ја изненадија јавноста со својот избор и беа мета на коментари на социјалните мрежи. Сепак, Босанците ги изненадија сите со својот избор, а многумина ги сметаат за најголем хит бидејќи нивните пребарувања не вклучуваат толку многу перверзии.


Фото: unsplash

Извор: стилкурир