Порно ѕвездата Адријана Чечик открива зошто двапати го напуштила сетот


Порно ѕвездата Адријана Чечик откри шокантни информации од индустријата, откривајќи како некогаш заминала од сетот поради начинот на кој се однесувале со една од ѕвездите …

Порнографијата е глобална индустрија од повеќе милиони долари, но поради нејзината табу природа, повеќето од нас знаат многу малку за нејзината внатрешна работа. Чечик, која исто така се прослави како стример на Twitch, ги сподели своите искуства на TikTok. Во видеото поставено на нејзиниот профил на TikTok (@sitomas22), Чечик откри дека некогаш имала фрустрирачко искуство што резултирало со фрлање предмети и на крајот целосно да го напушти сетот.

„Имав две сцени каде го напуштив сетот поради начинот на кој се однесуваа со другата девојка“, се сеќава Чецик во клипот. Таа објасни дека агентите во порно индустријата ги советуваат изведувачите да не разговараат со други жени за тоа колку заработуваат, бидејќи не сакаат да откријат кој добива повеќе плата.

Таа потоа се присети на своето искуство со една одредена актерка; жена која не зборува англиски. „Гледав девојка која не зборува англиски и не сакаше да ја глуми сцената“, рече Чечик. „Таа беше како „не не, не“, а потоа почнаа да велат: „Ајде, не сакаш ли да добиваш плата? Само треба да го истакнеш тоа“.

Чечик тврдеше дека потполно полудела поради коментарите упатени кон девојката: „Ги оттурнав сите мажи од мене, станав, му врескав на типот, мислам дека нешто му фрлив. И реков: „Ти си ебано смешен, јас нема да бидам соучесник во ова срање, нема да седам овде и да го гледам ова“.

Тврдејќи дека мажот потоа почнал да и вика, рече дека потоа „почнала да фрла работи низ собата“ и да „крши“ се пред неа, така што тимот не може да го користи сетот. „Потоа заминав“, рече таа.

Актерката беше дочекана со пофалби од гледачите кои ја поддржаа нејзината одлука да застане во одбрана на жената, со еден напис: „Искрено, добро за неа што се залага за помалку среќните во оваа индустрија“.