Постојано им се јавува на пријателите: Хари го „мава“ носталгија

На принцот Хари му недостасуваат неговите пријатели од Велика Британија и чувствува носталгија за домот...

Хари поради љубовта и заштитата на своето семејство одлучи да се пресели далеку од Велика Британија и тоа во Канада со својата сопруга, Меган Маркл. Но, откако се пресели, сфати дека многу му недостасуваат пријателите и дека чувствува носталгија за домот, јавува Cosmopolitan

Целиот текст можете да го прочитате на Хаштаг