Потценет, а е еден од најдобрите машки парфеми: Antonio Banderas Blue Seduction

Кога актерот Антонио Бандерас реши да направи парфем со негово име, беше дециден дека сака да создаде нешто кое не е многу скапо, ама да мириса со денови. 

Не само што неговиот парфем Antonio Banderas Blue Seduction мириса со денови и е прилично евтин, туку блика од сесулани ноти кои ги привлекуваат и оние најтврдокорните жени.

Парфемот е преед се‘ модерен, стилски и машки мирис што носи дел од Бандерас и неговата шпанска култура. Не е скап како другите бренирани парфеми и често поради тоа е потценет, но оние кои го проблае знаат дека се работи за врвен парфем.

Горните ноти обезбедуваат свежина со мешавина од ароми на бергамот, црна рибизла, нане и диња, срцето се одликува со извонредни аранжмани на кафе, кардамон, морско оревче, вода акорди и свежина на јаболкото. Основните ноти вклучуваат килибарни и дрвени акорди.

А сето ова распукува кога ќе се намирисате и... Пробајте... ќе видите дека сме во право.