ПОВЛЕЧЕНИ ОД ЈАВНОСТА: Сопругата и ќерката на Гоце Тодоровски

Откако се пензионира, Гоце Тодоровски сѐ повеќе време поминува со семејството. 

Реномираниот актер кој сѐ уште активно игра во Драмски театар и синхронизира ТВ-серии, ретко споделува приватни фотографии на социјалните мрежи, а оваа е една од нив - празнична слика со сопругата Тања и ќерката Сашенка. Тодоровски има и син.