Ресторан во водопад: Рај за сите сетила

Со изобилство на кулинарски места кои се појавуваат низ целиот свет, гурманскиот оброк во подножјето на водопад секако звучи освежувачки…

Ви го претставуваме одморалиштето Вила Ескудеро, кое се наоѓа во градот Сан Пабло, кое е дел од фасцинантните Филипини. 

Нивниот уникатен ресторан на водопади се наоѓа во подножјето на водопадот Лабаса, а на гостите им дава живописни визии, со локална гастрономија служена на маси од бамбус.

Овие водопади не само што создаваат привлечна позадина, туку и ќе ви дадат можност да уживате во лековитата моќ на водата. 

Покрај раскошната природа, нуди локално инспирирани јадења, рафтинг, гледање птици и берење на кокос.

Оваа модерна вила се наоѓа во идиличен природен амбиент, со насади, планини и кокос од сите страни.