Сакате силни и големи мускули: Задолжителна вежба за тренирање на бицепсите

Сите мажи кои се заниваат со фитнес и одат во теретана сакаат да ја зголемата масата на своите бицепси. Голем број мажи сакаат да имаат големи раце, па тоа е причина поради која вежбите за бицепс се едни од најпопуларните. Во продолжение ти претставуваме една вежба која е многу ефективна и која ќе направи вашите бицепси многу брзо да добијат волумен.

Треба да легнете на кос бенџ и надлактиците да ги потпрете на него. Подигнете ги теговите кон градите така што ќе ги подигнувате само подлактиците.