, ,

Секоја капка крв е битна: Перо Антиќ и Игор Стефановски- Иџе

И двајцата се најдобри во она што го работат. Едниот врвен кошаркар, другиот врвен автомобилист. 

Кога Перо Антиќ и Игор Стефанвски- Иџе ќе се сретнат заедно, тоа мора да биде нешто значајно, големо и за некого- од животно значење. 

Се работи за крводарителска акција во која и двајцата несебично се вклучија и дадоа своевиден придонес со својот гест.

Браво!

Еве како тоа изгледаше: